Приклучи се

Здружението ФУСНОТА е отворено за соработка со други индивидуи, здруженија, организации, фирми и компании, како и со физички, заинтересирани да придонесат кон развојот на поезијата.

За развој на проектите, идеите и концептите кои ќе се развиваат, Ве охрабруваме да нè поддржите.

Вашата поддршка можете да ја изразите преку некој од следниве начини:

  • Идеи, сугестии, совети и препораки.
  • Волонтирање за време на настани за кои ќе се отвораат соодветни повици.
  • Маркетинг и медиумска покриеност.
  • Помош во друга форма.

Директна донација на нашата жиро-сметка (пишете нѝ на footnote.association@gmail.com, за да ви ги испратиме деталите).

Доколку ја препознавте Вашата поддршка за нас, контактирајте нè на footnote.association@gmail.com

Проектот „Шири поезија, не страв“ е финансиран од Министерството за култура                     на Северна Македонија